BRAMS

Salta la navegació

Navegació

Premsa

La banda encapçalada pel Titot va omplir l'Ateneu d'Avià dissabte a la nit en el concert de festa major
La banda encapçalada pel Titot va omplir l'Ateneu d'Avià dissabte a la nit en el concert de festa major

DANI PERONA | BERGA


No vam demanar permís per plegar i tampoc no sabíem a qui demanar-ne per tornar". Així es va presentar Titot davant dels centenars d'assistents que van omplir dissabte a la nit l'Ateneu d'Avià en el concert que la banda berguedana va oferir dins els actes de festa major.
La combinació entre la calor que feia a la sala, l'energia dels músics i les ganes de festa dels assistents va ser perfecta per a un recital de gairebé dues hores que no va deixar indiferent els aplegats a la localitat avianesa després del concert del també grup berguedà Skàndol Públic, que va obrir la nit.
Era la primera vegada que les cançons del nou treball de Brams, recentment aparegut al mercat, sonaven a la comarca. A més, aquest concert també simbolitzava el retorn a Avià de la banda encapçalada pel Titot, on no actuava des del 1996. Els temes d'Oferta de diàleg van tenir una bona acceptació entre el públic, que, entregat, va corejar una a una les lletres rei-vindicatives de les cançons a ritme de rock, ska o reggae.
Entre el públic, d'edats heterogènies, s'hi van aplegar fans de la primera etapa de la banda abans que es dissolgués, fa cinc anys, però també nous adeptes que el grup ha sabut captivar amb les seves melodies i, sobretot, amb les lletres de càrrega independentista i una intencionada crítica política.
Així doncs, Inauguració, Cançó del pirata somali, Consell d'enemic i Cançó de bressol, del disc nou, van combinar-se amb temes clàssics d'altres etapes de Brams: Brindis, La Plaça, El president i Dilluns que ve, que també van fer ballar, saltar i cridar el públic de la pista i els aplegats als laterals de l'Ateneu. No hi podia faltar un dels clàssics més berguedans del grup, L'últim tirabol, segurament un dels temes més reconeguts.
Entre cançó i cançó no van faltar les intervencions de Francesc Ribera, Titot, en què feiaalesa la seva opinió sobre la política ac-tual. Després d'uns quants bisos i de mostrar la intenció de tornar a començar el concert, Brams es va acomiadar esperant poder oferir més diàleg a la comarca del Berguedà properament.

TWITTER


©2014 BRAMS
Allotjat a Xadica