BRAMS

Salta la navegació

Navegació

Premsa

Brams fa petita la plaça de la Vila del barri de Gràcia

El grup berguedà va fer ple a Barcelona davant d’un públic entregat

Maite Flores | Cultura | 18/08/2011 14:17

L’estiu és el període de temps en què la majoria de gent sol fer vacances, però pels artistes l’època estival és sinònim de molta feina. El grup berguedà Brams, es troba immers en una gira de concerts per promocionar el seu darrer treball discogràfic, anomenat “Oferta de diàleg”. Les cançons del disc van veure la llum el passat 12 d’abril i ha arribat l’hora de pujar a dalt de l’escenari per presentar-les davant del públic. El vocalista del grup, Francesc Ribera ‘Titot’, ha explicat a Ràdio Berga, que el grup té programats gairebé cinquanta concerts, que els permetrà recórrer tots els racons dels Països Catalans. L’última actuació va ser ahir, a les festes del barri de Gràcia de Barcelona. Brams va aconseguir fer ple i la plaça de la Vila va quedar petita per encabir a tots els assistents.

Brams fa petita la plaça de la Vila del barri de Gràcia
Portada d'"Oferta de diàleg", darrer disc del grup berguedà Brams àlex carmona

‘Oferta de diàleg’ és l’onzè treball discogràfic del grup i el primer d’estudi que publiquen des d’“Energia”, publicat al 2003. És també el disc amb el qual tornen definitivament a la primera línia musical, després d’una aturada de cinc anys que es va acabar l’any passat amb la gira que van fer per celebrar els 20 anys del naixement de la formació. Titot s’ha mostrat content de l’acollida que ha tingut el disc, però remarca que és complicat quantificar-ho a causa de la difícil situació en què es troba la indústria musical.

El cantant també ha explicat que actualment, el grup compta amb ampli ventall de públic, que “no només engloba aquelles persones que seguien el grup des de l’anterior etapa de la formació, sinó que també s’hi ha afegit joves que han conegut la música de Brams per primera vegada, a través del nou disc”.

La propera actuació de Brams serà el proper diumenge, 21 d’agost a Mollet del Vallès. Després, el grup farà una parada al Berguedà. Serà el dissabte, 27 d’agost, durant la Festa Major d’Avià, quan el públic berguedà tornarà a gaudir de cançons com ‘No és pas boig qui a casa torna’ o ‘Cançó del pirata somali’, incloses en el darrer àlbum de Brams.

TWITTER


©2014 BRAMS
Allotjat a Xadica