BRAMS

Salta la navegació

Navegació

Notícies

Després de demanar tots els permisos per a fer el concert i amb reiterades autoritzacions verbals, l'Ajuntament de Barcelona ha denegat a darrera hora l'autorització per instal·lar l'escenari i per tant per realitzar el concert. Llegir-ne més

12 jun

Querella a l'Audiencia Nacional

Diumenge, 12 de juny 12:00 h de 2011
El passat 9 de juny ens vam assabentar per la premsa que l'associació Voces contra el Terrorismo havia presentat una querella contra nosaltres davant l'Audiencia Nacional.

Aquesta és l'única que tenim del fet, per ara. No sabem ni tant sols si és cert que la querella ha estat presentada o simplement és una estratègia d'aquest grup per aconseguir notorietat i justificar activitat.

Les associacions de víctimes del terrorisme reben cada any centenars de milers d'euros per part de l'estat i per algunes de les persones que les integren això s'ha convertit en una professió. Llegir-ne més

12 jun

Interrupció del concert de Llagostera

Diumenge, 12 de juny 11:45 h de 2011
El concert que vam realitzar el passat divendres 10 de juny a Llagostera es va veure interromput quan faltaven a proximadament 20 minuts per la finalització prevista.
El motiu va ser un tall de llum provocat per una aturada del generador que subministrava energia elèctrica.
Pel que sembla això es va produir perquè es va esgotar el combustible del generador.
Quan vam veure que la interrupció es prollongava més de 3/4 d'hora vam decidir renunciar a completar el concert en cas que tornés a arribar electricitat. Llegir-ne més

17 abr

Brams ens tanquem a l'Stroika a preparar el directe

Diumenge, 17 d'abril 20:45 h de 2011

Un cop enlletits els assajos per a preparar les cançons que conformaran l'espectacle d'enguany, Brams ens tanquem a la sala Stroika de Manresa durant quatre dies per a preparar els detalls tècnics del directe d'enguany.

Es tracta de coordinar-se amb els tècnics de so, de llums, de monitors i d'escenari per resoldre els darrers detalls i assajar el concert en la seva totalitat amb tots els elements que conformen un directe. Durant aquests dies es proven efectes de so, el disseny de les llums, canvis de posicions a l'escenari, etc. Llegir-ne mésEl proper divendres 15 d'abril, tres dies després de la sortida del nou disc de Brams, Francesc Ribera i David Rosell es desplaçaran fins a Blanes per a fer una presentació del disc.

En el transcurs de la presentació els dos components de Brams explicaran el procés de producció del disc i les característiques del retorn de la banda berguedana.

L'acte es desenvoluparà a la Taverna de n'Esteve (c. Hospital 7) a les vuit del vespre. Llegir-ne més

13 abr

14 d'abril: Francesc Ribera "Titot" presentarà el disc a Terrassa

Dimecres, 13 d'abril 11:45 h de 2011

El proper dijous 14 d'abril, l'endemà passat de la sortida del nou disc de Brams, Francesc Ribera es desplaçarà fins a Terrassa per a fer-ne una presentació.

En el transcurs de la presentació el cantant i lletrista de Brams explicarà el procés de producció del disc i les característiques del retorn de la banda berguedana.

L'acte es desenvoluparà a l'Estapera (c. de baix 14) a les 8 del vespre. Llegir-ne més

El proper dimecres 13 d'abril, l'endemà de la sortida del nou disc de Brams, Francesc Ribera les desplaçarà fins a Sant Sadurní d'Anoia per a fer-ne una presentació.

En el transcurs de la presentació el cantant i lletrista de Brams explicarà el procés de producció del disc i les característiques del retorn de la banda berguedana.

L'acte es desenvoluparà a l'Índex de Sant Sadurní (c. Llegir-ne mésEl proper dimecres 13 d'abril, l'endemà de la sortida del nou disc de Brams, Francesc Ribera es desplaçarà fins a Barcelona per a fer una presentació del disc.

En el transcurs de la presentació el cantant i lletrista de Brams explicarà el procés de producció del disc i les característiques del retorn de la banda berguedana.

L'acte es desenvoluparà al Local dels Castellers de Barcelona (c. Llegir-ne més

El proper dilluns 11 d'abril, el dia abans de la sortida del nou disc de Brams, Francesc Ribera i David Rosell es desplaçaran fins a Reus per a fer una presentació del disc.

En el trabscurs de la presentació els dos components de Brams explicaran el procés de producció del disc i les característiques del retorn de la banda berguedana.

L'acte es desenvoluparà a la Taverna Despertaferro (c. Martí Napolità 7) a les vuit del vespre. Llegir-ne mésEl proper dilluns 11 d'abril, el dia abans de la sortida del nou disc de Brams, Francesc Ribera i David Rosell es desplaçaran fins a Cambrils per a fer una preentació del disc.

En el trabscurs de la presentació els dos components de Brams explicaran el procés de producció del disc i les característiques del retorn de la banda berguedana.

L'acte es desenvoluparà a la Sala d'actes del Centre Cultural (C. Sant Plàcid, 18-20) a les sis de la tarda. Llegir-ne més


Butlletí

Per a subscriure't, introdueix aquí el teu correu electrònic: avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.


       

TWITTER


©2014 BRAMS
Allotjat a Xadica