BRAMS

Salta la navegació

Navegació

Biografia

David Rosell Martí

David Rosell

(Manresa 28-08-1976)

Va cursar els estudis de música al conservatori de Manresa.

Guitarrista, trompetista, cantant i productor. És músic professional des de 1995, moment en que va entrar a formar part del grup Brams. Ha realitzat centenars d’actuacions arreu dels Països Catalans i a d’altres països com Argentina, Nicaragua, El Salvador, Veneçuela, Irlanda, Holanda, Dinamarca, Itàlia, Panamà, Xile, Andorra, Marroc, França, Suissa, Espanya...amb Brams, Dept. , Mesclat i amb el duet Titot i David Rosell.

Compagina la gravació i producció de discs amb els concerts.

Ha publicat un total de 22 discs i ha composat cançons per Brams, Mesclat, Dept. i per altres motius com la banda sonora de les pel·lícules “Atrapa-la” i “Xtrems”(nomenada als premis Gaudí), per un anunci del departament de joventut de Catalunya, per sintonies de festivals i diferents programes de radio i televisió La cançó “Sensacions” (cançó del segon àlbum de Dept. anomenat també Sensacions) va representar Catalunya en el festival internacional de llengües minoritàries, celebrat a Leeuwarden (Frigia-Holanda) el 2003.

Sergi Beringues i Algué

Sergi Beringues

(Manresa, 6 de febrer de 1976)

Als vuit anys va iniciar els estudis musicals al conservatori de Manresa on als 17 anys finalitzà el nivell professional i va seguir al conservatori del Bruc de Barcelona on als 23 anys va acabar els estudis superiors. L’experiència professional va començar als 18 anys tocant en formacions de passacarrers, mes tard entra a la Cobla Pirineu, Cobla Ciutat de Manresa, Orquestra Eivissa, Banda de la Unió musical del Bages, Big band de la Unió Musical del Bages, Big band de Vic, Esclat Gospel Singers, Banda Oficial de l’Eix del Mal, Aramateix, etc. i col·laboracions en formacions com l’Orquestra del Garraf, Cobla-Orquestra Rosaleda, Orquestra del Berguedà, La Principal de la Nit, etc. L’any 2003 va entrar a formar part de Brams. Ha gravat una desena de discos. Actualment exerceix de professor de trompeta en escoles municipals de música i ho combina tocant amb el grup de rock Strombers i Brams.

Xevi Vila i Bover “Xef”

Xef Vila

(Vic, 1 de maig de 1971)

Quan va néixer pesava 4, 3 Kg. Va patir col·legis com el Seminari Menor, cosa que el feu poder entrar en el cor de l'Orfeó Vigatà i debutar en directe dins el marc de la processó dels armats. Als 10 anys va aprendre a tocar la guitarra i va formar el grup “Fresa ácida”, amb bona acollida als jocs florals. Continua estudiant BUP al Sant Miquel i als 15 va començar classes de bateria, malauradament per veïns i familiars. Als 16 va entrar a tocar amb el grup Superàvit amb qui enregistrà un single amb el mític hit “No hi ha ous”. Dos anys després engegà el grup Karda Fàstik, van guanyar un concurs i van gravar el primer disc al 92 (Eixabur1) en plè boom del rock català. Va ser un boom per tothom menys per ells, que es van disoldre després de gravar el segon CD (Mans fredes cor calent). A partir d’aquí, va començar a buscar-se la vida com a músic i va tocar amb varies formacions com: La Sinforosa, Quam Dudum, Maijalas, Witakers, Orquestra Privada, etc...Al 2000 va entrar en la Companyia d’espectacle Pentina el Gat, amb qui segueix en l’actualitat, i també va entrar a Brams. Va participar en els discs “Aldea Global thematic park”, “Energia” i “Sempre més”.

Actualment compagina les actuacions amb la realització de filmets i documentals.

Guillem Vernis Llambias

Guillem Vernis

Va néixer l’any 66 a Barcelona fill de la Lota i en Pep i va passar tota la infància a Vic, va estudiar a l’escola d'arts i oficis i a la de música.

Va estudiar a l’aula de música moderna del Liceu i va cursar diversos seminaris del taller de música i de Berkclee.

Ha enregistrat i tocat en directe amb: Taxi-Tat?, Roda de saxos, Big band Barcelona dragons, Big band jazzcava de Vic, Big band del liceo, Paparazzi, Pomada, a més de col·laborar amb músics com Carles Cases, Ramon Quadrada, Gabi Ardèbol, Ricard Roda, Marcel Casellas, Marc Vernis i Francesc Burrull entre d’altres.

Ha treballat també com a music d’estudi en gravacions publicitàries i d´altres, així com per a diverses productores i editorials.

Actualment forma part del grup Hlic.

Pere Borralleras i Mas

Pere Borralleras

(Avinyó, 28 de Maig de 1977)

El Pere va aparèixer un bon dia en un famós i conegut poble anomenat Avinyó, fa 33 anys, el 28 de Maig de 1977. El Pere és el nouvingut del grup. Va entrar a formar part de Brams just abans de la gira de celebració dels 20 anys, després de que el consell d'administració l'aprovés com a nou baixista de la banda en substitució de l'Albert Vila, que no podia reenganxar-se a l´aventura per motius professionals. El Pere és també el baixista del grup manresà Dept. i acompanya Titot i David en la presentació de l'Esca del Pecat, amb l´Oriol Iglèsies a la bateria. Des de els 14 anys que molesta pel seu entorn tot tocant el baix.

El Pere és químic, és el llicenciat del grup, però t'hi has de fixar de molt a prop per adonar-te'n.

Jordi Castilla i Casamartina

Jordi Castilla

(Berga, 23 de juny de 1969)

Hola, soc en Jordi Castilla i Casamartina i vaig néixer el vint-i-tres de Juny de 1969 a la capital del Berguedà. Desde ben petit vaig començar a estudiar música fins que vaig acabar la carrera de piano al conservatori superior del Liceu (Bcn).Entre els diferents grups que he tocat i d´altra experiència professional,crec que els Brams va ser el primer grup on vaig tocar. De fet,avui en dia, quasi em dedico en exclusivitat a l´ensenyament musical, tot i que sovint tinc recaigudes i necessito enganyar uns amics que responen al nom d´Skandol Públic,els quals aguanten les meves neurosis convulsives que m´agafen quan acabo de treballar al vespre....

Francesc Ribera i Toneu “Titot”

Francesc Ribera “Titot”

(Berga 26 de juny de 1967)

Quan va néixer li van posar Francesc però pel que s'ha vist la idea va triomfar poc. De molt jovenet li va agafar gust a canviar les lletres de les cançons que sentia per la ràdio per acabar dient animalades. Li va agafar tanta traça i la broma va durar tants anys que quan els Pots Komptar, el grup dels seus amics i referent punk de la comarca, es van dissoldre ell tenia a punt una bateria de lletres a punt. Algunes d'aquestes lletres ja les havia musicat el seu amic Sergi Valero i havien estat “estrenades” en llargues sessions a la Taverna del carrer del Balç.

A més a més de Brams, ha format part d'Escatxaruta (el primer intent de grup amb Jordi Castilla i Sergi Valero), Dijous Paella, Aramateix i La banda Oficial de l'Eix del Mal i va ser xòfer de Josep Maria Cantimplora.. Va traduir, adaptar, cantar i editar l'obra completa de Guillem de Berguedà. Ha participat en diversos muntatges al Teatre Lliure i al Teatre Nacional. Ha escrit “Entestat en la independència” (Ara Llibres) i Història de Catalunya al revés (La Magrana) amb Jordi Creus. Va escriure i dirigir el muntatge “Protocol estendard” al Teatre Principal de Palma. Actualment, a part de Brams, participa de Mesclat i de l'Esca del Pecat. 

TWITTER


©2014 BRAMS
Allotjat a Xadica